Arbeta med webben utomlands

Det finns fördelar med att arbeta med Internet

Arbetar du på samma fysiska plats eller kan du röra dig fritt i världen och är platsobunden. När du jobbar med webben, så är du fri att arbeta vart du vill ifrån. Bara det finns en bra Internetuppkoppling. Just nu så bor vi nere på Teneriffa och vi har viss verksamhet därifrån via Internet.

Arbeta med webben utomlands

Det är naturligtvis helt fantastiskt och jag känner en frihet, som jag aldrig upplevt tidigare. Det är ett helt annat klimat här nere både vad gäller arbete, men även vad gäller vädret såklart. Många fik och restauranger erbjuder gratis WIFI då du äter eller tar en kopp kaffe där, så att hitta Internetuppkoppling är inga problem alls även om du inte har en egen uppkoppling hemifrån.

Jag och en kompis från Sverige har ett antal webbplatser vi arbetar med och vi har satt upp ett gäng affiliate satsningar som vi hoppas skall ge frukt framöver under nästa år. Du kan läsa om ett par här.

Sökmotoroptimering tar ju sin tid innan den börjar att ge frukt, men det skall bli spännande att se vart vi kan ta dessa sajter. De börjar att ta sig, men nu är det målinriktat arbete som gäller om vi skall ta dem hela vägen mot toppen i sina respektive nischer.

Vår satsning med kepsar online har ju börjat att röra sig uppåt i Googles sökresultat.

Som du läste inledningsvis så gillar jag webben och det man kan skapa där. det finns åtskilliga stora och små företag, som enbart lever av webben och de har inga stora lager, inga personalkostnader, inga lokalbehov utan de lever bara via datorn och en Internetuppkoppling.

Det är en spännande tanke och då att verkligen kunna vara vart som helst utan koppling till en fysisk plats för att driva sin verksamhet.

Vi skall göra allt vi kan för att detta skall bli verklighet och du kommer att kunna läsa mer om denna satsning här inne på sajten framöver.

Nu skall jag arbeta vidare på ett av våra projekt och du får ha det bäst tills vidare!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *