Kepsar på nätet

Snapbackkepsar på webben

Jag och Stefan har ju som du säkert redan vet ett par projekt ihop nu och vi har satt uppe ny webbplats om kepsar alldeles nyligen. Det är en kul nisch att arbeta i och vi ser fram emot att få den sajten att nå toppen på Google.

Sajten har varit igång tidigare i annan regi och vi hittade den via en snapbacksajt på nätet. Snapbacksajt är ju en passande term i detta fallet va? :)

Snapback kepsar

Vi tittar hela tiden runt på webben på olika sajter, där man kan se gamla domäner och ser om det finns någon intressant domän att handla.

Man kan verkligen göra fynd vad gäller äldre domäner som redan har haft en historia vad gäller både innehåll och länkar.

Jag tänker inte tipsa om någon speciell sådan sajt där du kan hitta domäner utan googla bara, så finner du säkert ett par sajter där du kan börja leta passande domäner till dina kommande webbprojekt.

Kepsar ligger mig varmt om hjärtat

Jag är en kepskille. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag levde med mina kepsar när jag var liten och hade en relativt stor samling olika kepsar som jag både köpte och fick i olika sammanhang. Nätet var inte stort på den tiden, så man handlade inte sina snapback kepsar online på den tiden.

Det var i fysisk butik. På resor eller i andra sammanhang man köpte sina kepsar.

Jag hade turen att få ett helt gäng med kepsar både av släkt och av vänner faktiskt. Jag ärvde en hel hög av en släkting och hade alla hemma i mitt pojkrum. Riktigt kul!

Numera är det mycket enklare att köpa keps online, än vad det var på den tiden. Så skönt! Min son har ärvt mitt kepsberoende och han har en liten samling. Jag försöker stoppa honom en del gånger när han skall köpa ny keps, men det är svårt.

Jag var lika svår att stoppa och tjatade om kepsar hit och dit när jag var liten.

Kepsar med amerikanska sportloggor

Det var som sagt svårare att få tag på snygga och häftiga kepsar på den gamla goda tiden. Numera kan man klicka hem en snygg keps med ett par klick på webben. Så mycket bättre!

När folk var i USA när jag var liten på resor, så bad jag dem att ta med kepsar hem till mig och så hamnade de i  in samling. Jag hade inte ens alla på mig utan de bästa brukade stå på hyllan hemma.

Nu förstår jag att jag skulle ha använt dem mera. Det är ju coolare att ha dem på sig än hemma på hyllan liksom.

Som sagt. Kepsar är kul och jag tycker det är roligt med denna nya sajt om kepsar som vi precis satt igång.

Snapbackkepsar.se heter sajten och kolla gärna in den samt handla om du hittar en snygg keps. Det är bara licensierade produkter och du hittar absolut en snygg kepa där!

Ha det bäst tills vi hörs igen!

Ha alltid keps på dig!

You may also like...

1 Response

  1. november 9, 2015

    […] Jag och en kompis från Sverige har ett antal webbplatser vi arbetar med och vi har satt upp ett gäng affiliate satsningar som vi hoppas skall ge frukt framöver under nästa år. Du kan läsa om ett par här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *