Projekten fortskrider

Vi arbetar vidare med webben

Jag och en bekant har ju ett par affiliatesajter som vi nämnt tidigare. De är uppsatta som webbutiker och när man klickar på köp, så kommer man till den riktiga webbutiken som saluför alla de produkter som vi har listat på våra sajter. Vi tjänar provision på varje sale vi genererar. Det går sakta framåt och vi har börjat att sälja från flera sajter nu. Inga stora pengar, men det skapas inkomst till att täcka kostnaderna.

blogga

Blogga om specifika ämnen

Vi har skapat en blogg som handlar om att odla skägg. På den bloggen skall vi bara skriva om hur vi själva tar hand om våra skägg, men även ge tips och råd om du kan ta hand om ditt skägg på bästa sätt. Det är ett roligt ämne och vi har precis satt igång att skapa innehåll till den sajten.

En blogg kan verkligen dra trafik och skapa buzz på webben om den utnyttjas och skapas på rätt sätt. Det måste vara lite hjärta bakom och mycket tålamod när du bloggar, men det kan vara värt allt slit när den satt sig och börjar att generera trafik till det du vill.

På denna nya blogg skall vi enbart skriva om skägg, skäggvård, produkter för skägg och annat som rör ditt skägg. Vi har själva skägg och försöker att ta hand om det på bästa sätt. Det är både kul och lärorikt att blogga om ett ämne, då du själv djupdyker in i det på ett helt annat sätt när du skall beskriva det för andra.

Framgång med din blogg

Jag har själv haft framgång med ett par av mina bloggar på olika sätt. Ibland ekonomisk och ibland på andra sätt. med en av mina bloggar skapade jag mig ett gott rykte innan jag flyttade utomlands till en ort på Kanarieöarna. Där var jag något av en kändis innan jag kom ditt och det öppnade många dörrar.

Det är ett relativt tufft arbete att blogga på daglig basis. Det är inte enkelt att hitta på ämnen och texter om allt och dessutom skriva engagerande och bra. Utdelningen kan dock ge mycket och du kommer att skapa en bra bas för dig och ditt företag om du frekvent bloggar om ett specifikt ämne. Du kommer även att lära dig mer om ämnet själv och bli något av en expert inom din nisch med tiden.

Lycka till med ditt bloggande och nu skall jag fortsätta själv att blogga om skägg.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *