Samarbete på Internet

Nu har vi ett samarbete

Jag har under en tid sökt ett samarbete på nätet. Både för att det är bra när man har olika kompetenser och kan då utnyttja den dubbla kunskapen, men även för att det är roligare att arbeta tillsammans med någon. Dela erfarenheterna, vinster och förluster med.

Jag och Stefan Johansson hittade varandra på webben för ett par år sedan och nu har vi satt ihop ett samarbete där vi skall arbeta på ett antal gemensamma sajter vad gäller affiliate. Jag bistår med kunskap vad gäller SEO och Stefan är den driftansvarige för webbplatserna.

modeklänningar

Vi bygger de så att de ser ut som webshoppar/bloggar och lägger in olika produkter som vi sedan optimerar för att få så stor spridning och synlighet hos Google som möjligt.

En av sajterna vi kommer att arbeta med den närmaste månaden är modeklanningar.se.

Enkelt att förstå vad den kommer att handla om :) Ämnet känns kanske lite avlägset för oss som är två män, men det är roligt och vi tror att det kan bli bra på sikt.

Vi har flera sajter i segmentet och kommer att skriva om dessa lite längre fram.

Vi kompletterar, som sagt, varandra bra och det skall bli riktigt kul att se hur detta kommer att utvecklas. Vi har stor tillförsikt och det känns riktigt kul!

Stefan sätter upp sajterna och jag arbetar i bakgrunden vad gäller SEO och texter. Olika former av kompetenser är ju som du säkert vet riktigt bra när man samarbetar och det känns naturligt detta som vi satt igång.

Förberedelser innan samarbete

Vi har ju känt varandra ett bra tag innan vi kom till skott vad gäller detta samarbete.

Jag har försökt hitta en kompanjon ett längre tag på webben, men har inte hittat rätt förrns jag och Stefan kom på att vi skulle slå våra påsar ihop. Riktigt bra känns det!

Man skall ju vara lite försiktig vad gäller kompanjonskap och det kan många gånger bli problem om man vill olika saker och måste strida om allt i smått och stort, men detta har flutit på bra och känns som du redan förstått riktigt bra!

Nu skall jag sätta igång att optimera lite på en av sajterna, så vi hörs igen!

Är du intresserad att kika in på sajten, så hittar du tex maxiklänningar här.

Ha det bäst tills vi ses igen!

You may also like...

2 Responses

  1. Stefan Johansson skriver:

    Det ska bli roligt att samarbeta med dig Petter! Det känns väldigt bra så här långt och jag tror att det kommer att bli ännu bättre över tid. Det ska också bli intressant att se hur långt vi kan ta våra gemensamma webbplatser. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *