Utökat samarbete på Internet

Vi har lagt till webbplatser i vårt samarbete

Som, du kanske har läst i förra inlägget, så har jag och Stefan Johansson ett samarbete på webben vad gäller ett antal affiliatesajter, som vi har börjat att arbeta med. Stefan hade ett gäng sajter, som han inte hann med så han slängde in de i vårt samarbete.

MLB Kepsar

Jag tackade självklart ja till ett sådant erbjudande och nu har vi börjat att arbeta vidare med de befintliga samt ett par av de nya sajterna som ingår i vårt gemensamma projekt.

Nu arbetar vi med flera sajter, men denna månad är det fokus på streetwearonline.se

Det är så himla kul! Riktigt roligt!

Jag har fått lusten tillbaka att bygga på webben igen efter att ha varit väldigt sliten den sista tiden med flytt utomlands och massor av arbete innan vi flyttade.

Nu har jag vilat i ett par månader och det har gjort gott känner jag för min motivation och har hittat glädjen igen.

Webben är riktigt rolig att arbeta med om man bara har härliga projekt och en bra samarbetspartner. Det har jag tycker jag och det känns väldigt kul just nu med Internet och webbsidor igen!

Streetwearonline.se är fylld av produkter

Det finns ca 12500 produkter inlagda på sajten och det är en väldig massa produkter! Haha! Det finns absolut arbete att utföra, men det finns även chans att ranka på väldigt många olika termer som rör våra produkter där och det känns roligt och inspirerande att ta sig an denna sajt.

Vi har flera sajter att arbeta med i vårt gemensamma nätverk och vi tänker inte bränna ut oss. Det är lugnt. Vi arbetar när vi har lust och tid.

Det har vi ofta, så det blir en och annan timme vid skärmen, men det är så himla kul så det går enkelt.

Jag själv bor ju nere på Teneriffa numera och här har vi inte speciellt mycket kläder på oss. Vi har shorts och t-shirt varje dag eller en enkel och snygg skjorta för det är så varmt här nere på Kanarieöarna.

Det finns dock mycket fina kläder att köpa på streetwearonline.se , som jag kan använda här nere.

Arbetet med synligheten har precis börjat för den sajten och det skall bli spännande att se vart vi kan ta den det närmaste 6 månaderna.

Kepsar är min son galen i och han kommer att handla kepsar online nu när vi satt igång detta samarbete. Du hittar många fina kepsar här. Han har ett helt gäng med sig hit ner och vi skall se till att handla lite nytt till honom framöver.

Nu skall jag fortsätta att arbeta med projektet.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *